Soul Children konseptet

I mars 2001 startet Ragnhild Hiis Ånestad barne- og tenåringskoret Oslo Soul Children. Etter hvert utviklet dette seg til et korkonsept og fikk tett tilknytning til Acta – barn og unge i Normisjon og Fribu – Frikirkens barn og unge.

Soul Children er nå Norges hurtigst voksende korbevegelse med over 100 lokale kor rundt omkring i hele landet. Oslo-koret er pilotkor for denne bevegelsen. De utvikler og tester ut opplegg med tanke på det musikalske, åndelige og sosiale miljøet. Det produseres også egen musikk for Soul Children konseptet som representerer stilartene R`n B, soul og contemporary gospel. Alle tekstene har et kristent innhold og synges både på norsk og engelsk.

Korkonseptet er for barn og tenåringer som liker sang, musikk og dans. Målgruppen er 10 – 16 åringer, de som begynner å bli for store til å være med i barnekor og de som føler seg for unge til å begynne i ungdomskor.

Ønsket er at Soul Children konseptet kan inspirere og gi nye ideer til barn, tenåringer og til dem som arbeider med disse «unge tenåringene», og at det dannes nye SC kor rundt omkring i landet.

Soul Children konseptets aller viktigste mål er å vinne og bevare barn og tenåringer for Jesus gjennom sang og musikk de kjenner seg igjen i!

Mer om Oslo Soul Children og konseptet finnes på: www.soulchildren.no


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar